Anunț - Ajutorul pentru încălzirea locuinței (sezonul rece)

ANUNȚ CONSUMATORUL VULNERABIL - MĂSURI DE SPRIJIN CONFORM LEGII NR. 226/2021
 
AJUTORUL PENTRU ÎNCĂLZIREA LOCUINȚEI (sezonul rece)
 
Cui se adreseaza?
 
Familiei sau persoanei singure care nu are alte proprietăți sau bunuri, așa cum sunt prevăzute în cerere, și care obține un venit mediu net lunar de până la 1386 lei/persoană în cazul familiei și până la 2053 lei, în cazul persoanei singure. Veniturile bănești se vor cumula cu alte tipuri de venituri materiale.
 
SUPLIMENTUL PENTRU ENERGIE (lunar, tot anul)
 
Cui se adresează?
 
Familiei sau persoanei singure care nu are alte proprietăți sau bunuri, așa cum sunt prevăzute în cerere, și care obține un venit mediu net lunar de până la 1386 lei /persoană în cazul familiei și până la 2053 lei, în cazul persoanei singure.
Tuturor beneficiarilor ajutorului pentru încălzirea locuinței.
 
CARE SUNT TIPURILE DE ENERGIE PENTRU CARE SE ACORDĂ MĂSURILE DE SPRIJIN?
 
-electrică
-gaze naturale
-combustibili solizi și/sau petrolieri
 
 
Actele necesare pentru acordarea ajutorului de încalzire a locuinței cu combustibili solizi/ gaze naturale/energie electrică pentru consumatorul vulnerabil PENTRU SEZONUL RECE 2023-2024 (noiembrie 2023-martie 2024) se pot vizualiza pe site, accesând următorul link:
 
Intervalul orar de preluare al cererilor– la sediul Primăriei Feleacu este (între orele 09:00 și 13:00) în zilele de Luni și Miercuri.
 
Astfel, pentru a evita deplasarea beneficiarilor la sediul primăriei, se va merge în sat Gheorghieni și sat Vâlcele după următorul program:
 
• Marți –sat Gheorghieni – Cămin Clutural (între orele 09:00 și 11:00)
• Joi -sat Vâlcele– Fostul sediu CAP (între orele 9:00 și 11:00)
 
ATENȚIE : Pentru obținerea subvenției la încălzire, venitul /persoană nu trebuie să depășească suma de 1386 lei/persoană lunar, în cazul familiei și 2053 lei/persoană lunar, în cazul persoanei singure.